TEVÉKENYSÉGÜNK

HIDAT ÉPÍTÜNK A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

A Familiaritas Zrt. küldetése, hogy megőrizzük a család számára a vállalkozást és az abban megteremtett értékeket az utódok, valamint a magyar gazdaság számára.

A magyar tulajdonú, magyar tőkealap finanszírozásával működő Familiaritas Zrt.-nél nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozunk együtt azon, hogy irányt tudjunk mutatni a generációváltás kihívásokkal teli időszakában. A generációváltás tapasztalatunk szerint legalább annyira lelki, mint gazdasági folyamat. A generációváltáson átesett vállalkozók és saját tapasztalataink felhasználásával védett környezetet biztosítunk a nagy feladat végrehajtásához.

Hosszú távú célunk, hogy hidat képezzünk a generációk között, így biztosítva a családi vállalkozások fennmaradását és jövőbeni sikereit.

 

VÉGIGKÍSÉRNI ÉS SIKERRE VINNI

A generációváltás összetett folyamatot jelent egy cég életében, majdnem minden területét érinti az adott vállalkozásnak. Cégünk ezt a folyamatot hivatott végigkísérni és sikerre vinni.

Mi, a Familiaritasnál hatékony megoldást találunk a generációváltás során kialakult nehéz helyzetekre, nagy hangsúlyt fektetve a szervezetfejlesztésre, ami az egyik alappillére a generációváltásnak.

A családi vállalkozásokban szunnyadó, még ismeretlen értékek felderítése fontos szempont számunkra. Együttműködésünk során közösen alakítjuk ki és találjuk meg az Ön számára elképzelhető legjobb megoldást a generációváltásnál felmerülő kérdésekre!

Kiterjedt szakmai partnerhálózatunkkal a legjobb szakembereket tudjuk az Ön családi vállalkozásának minden területére biztosítani.

A Familiaritasnál munkatársainkkal a főtevékenységünk mellett üzletviteli, gazdasági és informatikai tanácsadást, tőzsdei nyilvános értékpapír kibocsátás és bevezetés tanácsadást és megvalósítást is nyújtunk mikro-, kis- és középvállalkozások számára egyaránt.

 

MIKOR JÖN EL AZ IDŐ A GENERÁCIÓVÁLTÁSRA?

ÉPP MOST A LEGALKALMASABB ELKEZDENI A FELKÉSZÜLÉST!

 

LETÖLTHETŐ BEMUTATKOZÓ ANYAGUNK!