TEVÉKENYSÉGÜNK

HIDAT ÉPÍTÜNK A GENERÁCIÓK KÖZÖTT

A Familiaritas Zrt. küldetése, hogy megőrizzük a család számára a vállalkozást és az abban megteremtett értékeket az utódok, valamint a magyar gazdaság számára.

magyar tulajdonú, magyar tőkealap finanszírozásával működő Familiaritas Zrt-nél nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozunk együtt azon, hogy irányt tudjunk mutatni a generációváltás kihívásokkal teli időszakában. A generációváltás tapasztalatunk szerint legalább annyira lelki, mint gazdasági folyamat. A generációváltáson átesett vállalkozók és saját tapasztalataink felhasználásával védett környezetet biztosítunk a nagy feladat végrehajtásához.

Hosszú távú célunk, hogy hidat képezzünk a generációk között, így biztosítva a családi vállalkozások fennmaradását és jövőbeni sikereit.

VÉGIGKÍSÉRNI ÉS SIKERRE VINNI

generációváltás összetett folyamat egy cég életében, a vállalkozás csaknem minden területe és tevékenysége érintett.. Cégünk ezt a folyamatot hivatott végig kísérni és sikerre vinni.Mi, a Familiaritasnál hatékony megoldást találunk a generációváltás során kialakult nehéz helyzetekre, nagy hangsúlyt fektetve a szervezetfejlesztésre, ami az egyik alappillére a generációváltásnak.

A családi vállalkozásokban szunnyadó, még ismeretlen értékek felderítése fontos szempont számunkra. Együttműködésünk során közösen alakítjuk ki és találjuk meg az Ön számára elképzelhető legjobb megoldást a generációváltásnál felmerülő kérdésekre!

Kiterjedt szakmai partnerhálózatunkkal a legjobb szakembereket tudjuk az Ön családi vállalkozásának minden területére biztosítani.

A Familiaritasnál munkatársainkkal a főtevékenységünk mellett üzletviteli és gazdasági tanácsadást, tőzsdei nyilvános értékpapír kibocsátás és bevezetés tanácsadást és megvalósítást is nyújtunk mikro-, kis- és középvállalkozások számára egyaránt.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A szolgáltatásaink igénybevétele lehet konzultáció vagy tanácsadás, annak függvényében, hogy tényszerű információkat kíván szerezni egy adott kérdéskörre vonatkozóan vagy a cégével kapcsolatos problémafeltárás, átvilágítás és végül megoldáskeresés a találkozó célja.

Konzultációra, tanácsadásra lehetőség van irodánkban vagy a helyszínen.

Szolgáltatásaink igénybevételére kérjen személyre szóló ajánlatot!